CONTACT

email vio.dumi@yahoo.com

18 februarie, 2010

Despre pietre semipretioase(II)


Va invit sa facem o incursiune in lumea fascinanta a cristalelor si pietrelor semipretioase. Traim printre cristale si pietre (semi) pretioase ,dar foarte putini dintre noi stiu ca ele deschid drumul catre o noua revolutie in lumea medicinii alternative, calea terapiei prin asimilare de lumina. La ora actuala, cristaloterapia este un domeniu care utilizeaza cristalele pentru vindecarea suferintelor corpului fizic ,dar cristalele si pietrele (semipretioase) au fost folosite din cele mai vechi timpuri in terapie.

Era Varsatorului a raspandit din nou bijuteriile din cuart, care se potrivesc celor mai diferite scopuri: echilibreaza corpurile energetice si aduc vindecarea, incarca si activeaza chakrele, ne protejeaza de influente nefaste, purifica aura, ajuta la dezvoltarea spirituala etc. Purtat direct pe piele, cuartul stabileste o legatura permanenta cu purtatorul. Cuarturile si pietrele semipretioase au fiecare o anumita vibratie specifica care intra in rezonanta armonioasa sau nu cu persoana care le poarta ca bijuterii.

Cristalele sunt amplificatoare naturale de energie si deci trebuie sa purtam cristalul cu care rezonam armonios, cu care ne simtim bine el fiind pentru noi "piatra norocosa". O "piatra norocoasa" se poarta de obicei pe zodia din Ascendent, dar nu este gresita nici purtarea pe zodia nativa. Bijuteriile cu cristale si pietre (semi)pretioase au rolul de a inlocui reflexoterapia, legatura ascunsa intre corpul material si cele energetice. Stimuland permanent anumite puncte, se deschid cai pentru afluirea energiilor subtile dinspre corpurile superioare spre cel fizic.

Niciun comentariu: